Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Populaire Producten
Smoby - Quinny 3in1
69,95  42,95
Smoby - Quinny 3in1 grijs
69,95  44,95
Smoby - Quinny 4in1
89,95  64,95
Smoby - Quinny 6in1
89,95  74,95


Alle aanbiedingenQuinny poppenwagen

Een Quinny poppenwagen is als het ware een replica in het klein van de originele kinderwagens. Je kleine meid zal zich dan ook als een echt poppenmoedertje gaan gedragen bij het lopen achter een van de geweldige Quinny poppenwagens. Ontdek in ons ruime aanbod de leukste modellen van het kwaliteitsmerk Smoby die wij je voor de scherpste prijs aanbieden.

3 in 1
Bekijk alle 3 in 1 modellen van Quinny

Meer 3 in 1
6 in 1
Bekijk alle 6 in 1 modellen van Quinny

Meer 6 in 1
Bandits and Angels
Perfect alternatief voor de Quinny poppenwagens

Meer Bandits and AngelsIdeaal speelgoed voor poppenmoeders

Een Quinny poppenwagen is ideaal voor alle jonge poppenmoeders. Je kleine meid beleeft er veel plezier van en ook als ze ouder wordt, is de Quinny poppenwagen vaak en groot succes. De modellen worden ontwikkeld door het kwaliteitsmerk Smoby en het leuke aan een Quinny poppenwagen is dat het altijd net een miniuitvoering lijkt van de originele modellen. Leuk voor moeder en dochter! Uiteraard zijn de mini uitvoeringen wel afgestemd op de voorkeuren van kinderen. Zo wordt er onder andere rekening gehouden met het gebruiksgemak en kleurencombinaties.

Een Quinny poppenwagen herken je uit duizenden. Deze populaire poppenwagens kenmerken zich door specifieke eigenschappen zoals de hippe uitstraling, stevigheid en de vrolijke kleurencombinaties, waarbij roze overigens veelvuldig voorkomt. De kleur roze is toch vaak de favoriete kleur van jonge meiden en de kleurencombinatie met roze spreken dan ook veel poppenmoeders aan. Smoby brengt diverse modellen in de Quinny-serie op de markt, zodat iedereen een passende keuze kan maken.

Waarom kiezen voor een Quinny poppenwagen? Een groot voordeel van deze look-a-like poppenwagen is de multifunctionaliteit. Te gebruiken als poppenwagen en als buggy. Door gebruik te maken van hetzelfde onderstel kun je in een paar seconden tijd de poppenwagen omtoveren tot buggy en visa versa. Daarnaast is het onderstel voorzien van zwenkwielen. Wellicht even wennen voor de jonge poppenmoeder maar zwenkwielen bieden veel comfort en gemak tijdens het rijden. Een ander groot voordeel van de Quinny poppenwagen is dat het mogelijk is deze in te klappen. Ideaal als de wagen even niet gebruikt wordt want door deze in te klappen is de poppenwagen ruimtebesparend. 

De Quinny kinderwagen is bij uitstek geschikt voor kinderen in de kleuterleeftijd en ouder doordat er sprake is van multifunctionele modellen. Zoals aangegeven zijn er poppenwagens uit deze serie beschikbaar die de functie hebben van wandelwagen, maar ook als buggy gebruikt kunnen worden. Daarnaast kun je kiezen voor speciale tweelingpoppenwagens waarmee je twee poppen tegelijk kunt vervoeren. Verder ontwikkelt Smoby complete poppenwagensets met meerdere functionaliteiten. Deze poppenwagensets kun je in onze online shop terug vinden onder de noemer megapack. 

Voordeel van een megapack is dat deze multifunctioneel te gebruiken is. Ongeacht welke set je kiest, je hebt altijd minimaal de beschikking over een wandelwagen en buggy. Een ander groot voordeel van de poppenwagenset is de prijs. Deze voordeelsets zijn scherp geprijsd en bieden je de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te genieten van een Quinny poppenwagen.

Smoby brengt ieder jaar een nieuwe uitvoering van de Quinny poppenwagen op de markt. Doorgaans blijft het model redelijk gelijk op een enkele kleine verandering na. De nieuwe uitvoeringen onderscheiden zich met name op basis van de kleurstelling. Roze is en blijft de hoofdkleur van een Quinny poppenwagen maar door hier een hip en trendy kleuraccent aan toe te voegen, zien de Quinny poppenwagen modellen er ieder jaar nét weer anders uit. 

Of je keuze nu valt op een losse wagen of op een combinatie set, de jonge poppenmoeder doe je er gegarandeerd een groot plezier mee. Met een ruim assortiment is er keuze genoeg. Je kunt  dan ook, speciaal voor je kleine meid, de leukste Quinny poppenwagen uit zoeken. Wij hebben een ruime voorraad en kunnen je bestelling dan ook vrijwel direct versturen. Bestellen kan meteen online en als je zelf een afleverdatum wilt kiezen, dan is dat mogelijk. Er wordt altijd een dag voorgesteld, maar de datum voor bezorging kan gewijzigd worden. Wacht niet langer en bestel je favoriete Quinny poppenwagen direct online in onze webshop.