Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Populaire Producten
Bandits & Angels - Little Angel white
74,95  54,95
Bandits & Angels - Little Angel pink
74,95  54,95
Bandits & Angels - Little Angel special edition
74,95  54,95
Bandits & Angels - Little Angel red
74,95  49,95
Bandits & Angels - Little Angel Classic White
74,95  54,95


Alle aanbiedingenHouten poppenwagen

Een houten poppenwagen voor de kleine poppenmoeders is speelgoed waar dagelijks mee kan worden gespeeld zonder dat het ook maar een moment verveeld. Als grootste online poppenwagen shop bieden wij u graag een gevarieerd assortiment om een passende keuze te maken. Daarbij profiteert u van onze aantrekkelijke prijzen, goede service en snelle levering vanuit ons magazijn.

Vrijwel elke kleine meid vindt het geweldig om de rol van een poppenmoeder te spelen en hoe kan dat nu meer werkelijkheid worden dan achter een echte houten poppenwagen te lopen. Uw kind kan ermee aan de wandel gaan, maar het ook gebruiken als slaapplek voor de pop of om de pop te verzorgen en te vertroetelen. Zodra uw kleine meid al de eerste stapjes kan zetten, is het al mogelijk om een houten poppenwagen te geven. Het leuke daarvan is dat er natuurlijk ook nog wat ondersteuning geboden wordt bij het stappen achter het wandelwagentje doordat de handgreep houvast biedt. Wij hebben in ons aanbod uiteraard meerdere leuke exemplaren opgenomen die van verschillende merken afkomstig zijn. Bijvoorbeeld van Woodtoys en van Janod, maar ook van het bekende Nederlandse merk Bandits & Angels. Ieder merk straalt weer een eigen karakter heeft en maakt gebruik van verschillende designs en kleuren.

Bandits and Angels
Schattige poppenwagens in diverse uitvoeringen

Meer Bandits and Angels
Woodtoys
Houten poppenwagens vanaf 1 jaar

Meer Woodtoys
Janod
Vrolijke poppenwagens vanaf 1 jaar

Meer JanodWelke poppenwagen kiest u?

Bij het maken van een keuze voor een houten poppenwagen kunt u nog met bepaalde aspecten rekening houden. Uiteraard met uw persoonlijke voorkeur qua design en kleur, maar ook met de afmetingen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de pop van uw dochter in het houten poppenwagentje past. Bij elk model staat dan ook vermeld welke poppenmaat geschikt is en dat is doorgaans tot 42 cm. Een grotere pop zal dan niet helemaal liggend vervoerd kunnen worden, maar rechtop kunnen zitten. Ook dat is uiteraard een optie.

Verder kunt u met het type banden rekening houden, zoals geluidsarme banden als de vloer in huis nogal gehorig is. Er zijn eveneens poppenwagens verkrijgbaar waarvan de wielen voorzien zijn van een rubberen randje. Handig want hierdoor is de poppenwagen ook te gebruiken op een houten vloer. 

Wat wellicht ook een rol kan spelen bij de keuze voor een houten poppenwagen, is de hoogte van de duwstang. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat uw dochtertje goed bij de duwstang kan. De duwstang moet daarom niet te hoog zitten maar ook zeker niet te laag. Wij vermelden bij iedere poppenwagen de hoogte van de duwstang en bij sommige modellen is het zelfs mogelijk de duwstang in hoogte te verstellen zodat de poppenwagen mee kan groeien met de jonge poppenmoeder.

Als laatste bieden sommige houten poppenwagen modellen de mogelijkheid om de rolweerstand variabel in te stellen. Handig als de poppenwagen gebruikt gaat worden door een jonge dame die net haar eerste stapjes zet. Door het instellen van de rolweerstand, kunt u zelf bepalen hoeveel weerstand de poppenwagen biedt. Ideaal voor kinderen die nog niet zo stabiel op de benen staan. Sowieso wegen de poppenwagens gemaakt van hout doorgaans iets meer waardoor deze wagens bij uitstek geschikt zijn voor kinderen die net stappen.

Heeft u een leuke houten poppenwagen gevonden? U kunt indien gewenst deze uitbreiden met leuke accessoires. Te denken valt aan een babypop, een dekentje of één van de persoonlijke naamproducten. Bij bepaalde modellen wordt de houten poppenwagen overigens inclusief een dekentje geleverd. Als er accessoires worden bijgeleverd, dan staat dat vermeld bij de eigenschappen van de betreffende houten poppenwagen.