Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Populaire Producten
Bandits & Angels - Little Angel white
74,95  54,95
Bandits & Angels - Black Angel 2in1 softpink
79,95  49,95
Bandits & Angels - Purple Angel 2in1 poppenwagen
69,95  49,95
Bandits & Angels - Pink Angel 2in1 poppenwagen
69,95  49,95
Bandits & Angels - Black Angel 2in1 poppenwagen
79,95  49,95


Alle aanbiedingenBandits and Angels

Bandits & Angels is een populair merk dat prachtige producten aanbiedt speciaal voor jonge poppenmoeders. Prachtig vormgegeven, voorzien van alle gemakken, geleverd met leuke extra's en geschikt voor jong en oud(er). Met een ruim aanbod is er voor iedereen een passend aanbod. Van houten poppenwagen modellen voor de allerkleinsten tot miniatuur poppenwagens van kunststof en stof die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Naast de poppenwagens biedt dit bekende merk ook poppenbedjes, poppenstoeltjes en poppendekentjes aan.

Houten modellen
Bekijk alle houten modellen

Meer Houten modellen
Miniatuur kinderwagen
Bekijk alle miniatuur wagens

Meer Miniatuur kinderwagen
Met eigen naam
Bekijk alle accessoires met naam

Meer Met eigen naamBekend merk
Bandits & Angels is een bekend merk in speelgoed land. Een Nederland merk dat zich richt op het ontwerpen van uniek, bijzonder en mooi speelgoed. In het geval van de poppenwagens is dit goed gelukt. Bandits & Angels biedt namelijk prachtige modellen aan die geschikt zijn voor vrijwel iedere poppenmoeder. Alle poppenwagen modellen van dit bekende merk staan dan ook garant voor uren speelplezier en met het ruime aanbod bent u altijd verzekerd van een geschikte poppenwagen.

Houten uitvoeringen
Een groot aandeel van het assortiment vormen de houten poppenwagens. Gemaakt van hout en met een nostalgische uitstraling. Speciaal voor de jonge poppenmoeders vanaf 1 jaar. Kijkend naar het aanbod is er onderscheid te maken tussen de modellen. Er zijn modellen die wat strakker vormgegeven zijn en modellen met een houten kap. De eerste modellen vallen in de categorie 'Little Angel' en de tweede in de categorie 'Sweet Angel'. Beide modellen hebben dezelfde basis en zijn uitgerust met houten wieltjes voorzien van een rubberen randje en houten duwstang. Verkrijgbaar in veel verschillende kleurstellingen.

2 in 1 modellen
Op zoek naar een look-a-like poppenwagen? Wat is er nu leuker dan uw dochter achter een poppenwagen te zien lopen die sprekend op een echte kinderwagen lijkt? Met een 2 in 1 poppenwagen is dit mogelijk. De miniatuur uitvoeringen lijken net echt! Gemaakt van kunststof en stof en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het voordeel van een 2 in 1 poppenwagen is dat deze te gebruiken zijn als poppenwagen en als buggy. Voorzien van alle gemakken en uitgerust met zwenkwielen, een verstelbare duwstang en een boodschappenmandje. Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Poppenbedjes
Om het aanbod compleet te maken, biedt Bandits & Angels diverse poppenbedjes aan. Van prachtige houten modellen tot kleurige poppenbedjes gemaakt van stof. Handig want als uw babypop moe geworden is van het wandelen, kan er heerlijk geslapen worden in een eigen poppenbedje.