Poppenwagen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Poppenwagen

De poppenwagen is niet iets van de laatste jaren, het speelgoed bestaat al jaren. Wel is de soort poppen wagen door de jaren heen veranderd. Wat vroeger een normale poppenwagen was, noemen we tegenwoordig retro. De poppenwagen is in heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. De retro modellen zijn zeer populair maar ook de strakke moderne modellen zijn heel erg in trek bij de dames. Speciaal voor de kleinste kinderen is er het leuke thema model, namelijk de poppenwagen nijntje.

Het spelen met poppen en lopen met de wagen is zeer goed voor de ontwikkeling van uw kindje. Uw jongedame kan goed leren lopen achter een poppenwagen, door de ondersteuning van de duwstang. Het materiaal van de poppenwagen is heel belangrijk. Een houten variant is het populairst maar ook onder de houten poppenwagens zijn er nog verschillende modellen. Zo zijn er houten modellen zonder kap, hierdoor kan je kindje eenvoudig de pop in en uit de wagen halen. Er zijn modellen met kap, bijvoorbeeld een vaste kap met dichte of open zijkanten, of ook modellen met een inklapbare kap.

Het is maar net een kwestie van smaak, wat voor kap uw kindje mooier vindt. Houd dus goed in uw hoofd wat uw kindje leuk en mooi vindt. Het is heel belangrijk dat het model van het juiste materiaal is gemaakt en dat uw kindje de kleur mooi vindt. Naast de houten modellen zijn er natuurlijk ook de rieten poppenwagen modellen, het mooie retro uitziende materiaal zorgt voor een zeer authentieke look. De stabiliteit van de duurdere rieten modellen is uitstekend door het dikke en stevige onderstel. Voor de kinderen die meer van multifunctioneel houden is er de poppenwagen quinny 5 in 1.

Zo ziet u maar dat er bij het kopen van een poppenwagen vele knopen doorgehakt moeten worden, maar voor ieder kindje is er wel een uitstekend passend model te vinden en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een poppenwagen is het ideale geschenk voor uw kleine prinsesje!

Alle poppenwagens

Voordelen Poppenwagen

De verschillende voordelen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis.
  • Vanaf €25, geen verzendkosten.
  • Altijd op voorraad
  • Volledige garantie.
Naar de shop